Ambassadører

Legeheltenes ambassadører er:

Pia Allerslev

Pia Allerslev

Pia Allerslev er tidligere børne- og ungdomsborgmester i Københavns Kommune og nu selvstændig rådgiver.

"Det har været vigtigt for mig at kunne være med til at sikre, at der er Legehelte på så mange hospitaler som muligt. Indlagte børn og unge har brug for at blive aktiveret – både fysisk og mentalt. Hele mentaliteten bag Legeheltene giver enormt god mening; det er uddannede “helte”, der ved, hvad der skal til for at skabe stærkere og gladere børn – og det er engagerede frivillige, der knokler for at samle penge ind, så vi forhåbentlig snart vil kunne få glæde af Legehelte på alle landets børneafdelinger."
Ditte Ylva Olsen

Ditte Ylva Olsen

Ditte Ylva Olsen er en dansk skuespillerinde. Hun er bedst kendt for sine utallige roller i børneteater samt i rollen som "Bendtsen" i den populære tv-serie Dicte.

JoJo

JoJo

Maria Josefine (JoJo) er vært på radioprogrammet GO'NOVA.

"Børn skal altid turde kaste sig ud i livets eventyr og have masser af dem. Men nogle gange bliver livet, skolegangen, eventyrene og en masse andet sat på hold – nemlig når børn indlægges på hospitalet. Det kan være en svær ændring i hverdagen. Jeg synes derfor, Legeheltene gør et helt fantastisk stykke arbejde for de 60.000 børn, som hvert år indlægges i Danmark. Legeheltene er med til at få børnene ud af sygesengen, være aktive, lege, hygge sig og ikke mindst for en stund tænke på noget andet end sygdom og hospital. Jeg har selv været så heldig at besøge nogle af de indlagte børn på Odense Universitetshospital og set, hvordan Legeheltene gav både smil på læben og gode stunder til børnene, hvilket var en meget rørende oplevelse."
Michael Olesen

Michael Olesen

Michael Olesen er professionel danser og vinder af Vild med Dans 2017 sammen med sin dansepartner Sofie Lassen Kahlke.

"Legeheltenes arbejde er med til at sprede så meget glæde, smil og god energi til alle de børn, som i hverdagen er indlagt og kæmper for at blive raske. Specielt for de mange børn, som har en meget hård og lang kamp mod at blive rask, er Legeheltene et lyspunkt i deres hverdag og med til at give dem mere energi og mod på at kæmpe videre. Deres arbejde giver så meget mening og gør så stor en forskel for børnene, at jeg var ikke et sekund i tvivl om at ville støtte op.""

Ønsker du at blive ambassadør for Legeheltene? Så skriv en mail til buf@borneulykkesfonden.dk.